Sıkça Sorulan Sorular


SIKÇA SORULAN SORULAR (S.S.S)

TURLAR HAKKINDA SORULAN SORULAR:

Turlarınız da Yaş Sınırı Var mıdır?

Little & Joy turizmin düzenlediği Turlara herkes Katılabilir.

Taksit İmkanlarınız Mevcut Mudur?

www.littlejoyturizm.com adresinden katılma istediğiniz turu satın al dedikten sonra Ödeme Yöntemlerinden Tek çekim ,3-6-9-12 Taksit imkanlarını seçerek taksitlendirme işleminizi yapabilirsiniz.

Turun Hareket Saati Nedir?

Tüm turlarımız için hareket saatlerimiz değişmektedir. Katılmak istediğiniz turu görüntüledikten sonra Turun detaylarını incelediğinizde turun hareket saatlerine ulaşabilirsiniz.

Turun Hareket Noktaları Nelerdir?

Genellikle Tüm turlar için Belirlenen Hareket noktaları

Little Joy Turizm ofisi önü, Kule (Özkaymak Otel Önü), Otogar (İstikbal Önü-Kavşak girişi), Bosna Hersek Mahallesi (Migros Önü) şeklindedir.

Ücrete Dahil Olan Hizmetler ve Ücrete Dahil Olmayan Hizmetler Nelerdir?

Tüm turlarımızda Ücrete dahil olan Hizmetler farklılık göstermektedir. Genellikle tur programlarında yapılan aktiviteler ekstra olmaktadır. Ekstra olan tüm hizmetler zorunlu değildir. Katılacağınız Turun detayını incelediğinizde bunlara ulaşabilirsiniz.

Turunuzdaki Kontenjan Durumu nedir?

Tüm turlarımız için belirli Kontenjanımız mevcuttur. Kontenjanın sonuna geldiğinde yedek kimse alınamaz. Ancak tura katılacak kişiler iptal edildiğinde yerlerine başkası alınmaktadır.

Turlarınızda Rehber Var mı?

Tüm tatil turlarımızda ve Kültür Turlarında Rehberimiz ve acenteden bir yetkili kişi sizlere Bölgeyi tanıtmak ve organizasyonda yardımcı olmak için sizlere eşlik edecektir.

Turunuzda Seyahat Sigortası Yapıyor Musunuz?

24 saati geçen tüm turlarda Seyahat Sigortası Yapmak bir Yasal Zorunluluktur.Seyehat Sigortalarını Sadece Turizm Bakanlığından Onaylı Seyahat Acenteleri yapmaktadır.

Turun içeriği Hakkında Daha fazla bilgi Alabilir miyim?

Katılacağınız tur hakkında tüm detaylara www.littlejoyturizm.com adresinden Turu seçip ulaşabilirsiniz. Hala sorunuza bir cevap bulamadıysanız Müşteri Temsilcilerimize 0850 305 92 42 numaralı çağrı merkezimizden sorabilirsiniz.

Tur takviminizi öğrenebilir miyim?

Tur takvimine ulaşmak için tıklayınız …

Namaz Saatlerine Özen Gösteriyor musunuz?

Turlarımızda ibadetlerinizi yerine getirme özgürlüğüne sahipsiniz. Turlara herkes katıldığından ibadetlerini yerine getirmek isteyen misafirlerimiz verilen serbest zamanlarını değerlendirmektedir. İbadet edecek misafirlerimiz tur yetkilimiz ya da rehberimize ibadet edeceklerini önceden bildirmek zorundadır. İbadet için misafirlerimize ekstra zaman verilip, diğer misafirlerimizde ibadet eden misafiri beklememesi için ekstra zamanda serbest şekilde gezebilmektedir.

Tura nasıl kayıt yapabilirim.

Turumuza kayıt olmak için www.littlejoyturizm.com adresinden satın alabilirsiniz.

Satın alınan tur sonrası mail adresinize rezervasyon kodu gelmektedir. Bu kodu web silesimizde rezervasyon sorgulama butonunu tıklayarak oraya girip rezervasyonunuz hakkında tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

Koltuk Numaramı Öğrenebilir miyim?

Turlarımıza katılan tüm misafirler Koltuk numaralarını hareket günü içerisinde tura eşlik edecek tur yetkilisinden öğrenebilirler. Genellikle turlarda son dakika ilave gelen arkadaş kayıtları ve kişi iptallerinden dolayı tur Koltuk numaraları son gün yapılmaktadır.

Ön koltuk sözü hiç kimseye verilmez. Tur yetkilimiz ve acente yetkilimiz en önde oturmaktadır.

Herkes beraberinde geldiği kişiyle beraber seyahat etmektedir. Tek haneli sayılarda gelen kişi yanına müsaitlik durumuna göre boş bırakılmaktadır ya da yanına başka biri verilir.

Koltuk numaraları verildikten sonra turda boş koltuk olduğu taktirde misafirler boş koltukları isteği üzerine değiştirebilir.

Konaklamalı Turda Odalarınız kaç Kişiliktir?

Turlarımızda odalarda 1,2,3 ve 4 kişilik odalar mevcuttur.

Tek kişilik odada kalmak isteyen misafir tek kişi farkı ödemek zorundadır. Bu kural oteller tarafından belirlenip odalarını tek kişiye vermek istemediğinden fark almaktadırlar.

2,3,4 Kişilik odalarda kalmak isteyen misafir kendi arkadaş grubu veya ailesiyle beraber konaklama yapabilirler.

Konaklamalı Yapılacak Otel Hangisi ve Hakkında Bilgi alabilir miyim?

Konaklama yapılacak otel bilgisi katılacağınız turun detaylarında mevcut olup üzerine tıkladığınızda otel ile ilgili görsel ve konumuna ulaşabilirsiniz.

Little Joy Turizm farkı nedir?

Little Joy turizm Kültür turizm bakanlığına bağlı A sınıfı 10567 numaralı Seyahat acentesidir. Sizlere kaliteli hizmet vermek için buradayız. Sosyal medyada binlerce gezi sayfası bulunmaktadır. Bu firmaların çoğu Kaçak Tur olarak resmi şekilde sizleri gezdirmemektedir.

Little Joy Turizm Resmi olarak sizlere hizmet vermektedir.

Türsaba bağlı acenteleri bu linkten inceleyebilirsiniz.

https://www.tursab.org.tr/acenta-arama

Little Joy turizm misafirlerine sıcak aile ortamı ve dostluklar kurdurduğundan en çok tercih edilen firmadır. Kendini durmadan yenileyen En Yenilikçi turizm acentesidir. Little Joy turizm eleştiriye açık müşteri yorumlarına ,isteklerine ve tüm şikayetlerine dikkat edip değerlendiren bir firmadır.

Little Joy turizm istek, şikayetlerinizi

https://littlejoyturizm.com/iletisim adresinden formumuzu doldurarak bizlere ulaştırabilirsiniz.

Little Joy Turizm’den satın alma avantajları?

Little Joy turizmden Güvenlik sertifikası ile kullandığı sistemle ödemelerinizi yaparken Kart Bilgilerinizi kaydetmez , Kopyalamaz ve siz ile çalıştığınız banka arasına otomatik yönlendirme yaparak ödemeyi alır.

Little Joy turizm web sitesinden alınan turlarda kampanyalardan ve indirimlerden faydalabilirsiniz.

Little & Joy Turizm Hakkında Daha fazla bilgi alabilir miyim?

https://littlejoyturizm.com/hakkimizda linki tıklayarak hakkımızdaki bilgilere ulaşabilirsiniz.

 Little Joy Turizm’den satın alma Ve Sonrası

Little Joy turizm web sitesinden alınan turlarda Sizden Öncelikle Tur tarihi ardından durak ve kişi sayısı istenmektedir.2.Adımda kişisel bilgiler doldurulduktan sonra ödeme Ekranı gelecektir. Ödemenizi gerçekleştikten sonra Cep telefonunuza rezervasyon onayı mesajı geldikten sonra rezervasyonunuz başarıyla gerçekleşmektedir.

Satın alınan turda son 1 gün kala misafir ile iletişime geçilip tur bilgilendirmeler yapılmaktadır.