Little & Joy Turizm Bilgilendirme


LİTTLE & JOY TURİZM HAKKINDA

 Little & Joy Turizm 2017 yılında kurulmuş olan en yenilikçi turizm firmasıdır. Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan A Grubu işletme belgesine sahiptir.

“Arkamızda gülen yüzler bırakıyoruz” sloganı ile cennet ülkemizin essiz güzelliklerini gezdiren Hem kültür hem tatil konusunda kendini kanıtlamış ve büyüyen bir seyahat acentesidir.

Little & Joy (Küçük Mutluluklar ) sizlere kaliteli Hizmet vererek Yüzünüzdeki Tebessüm olabilmek için ekibimizle beraber çalışmalar sürdürüyoruz. Her geçen gün büyüyen Little & Joy ailesi hedeflerinde Öncelik olarak Müşteri memnuniyetini ön plana çıkmaktır.

MİSYON

Sürekli gelişmeyi kendine felsefe edinen ve Yenilikçi turizm Acentesi olarak Little & Joy , müşterilerine en iyi olan sunmak isteyen çalışanları ve ekibi ile kaliteli hizmet vermeyi hedeflemiştir.

VİZYON

Müşteri memnuniyetini %100 hedefleyerek, en kaliteli hizmeti, en uygun fiyatı ve en iyi hizmeti sunan Little & Joy , size özel tatili planlamak için her zaman yanınızdadır.

Şikayet ,Öneriler veya rezervasyonunuz hakkına işlemler

Little & Joy turizm müşterilerinin düşüncelerini önemseyerek şikayet ve önerileri dikkate alınmaktadır. Özeleştiriye açık ve kendini gelişime açık tutan turizm şirketidir.

Şikayetlerinizi önerilerinizi veya rezervasyonunuz hakkında bilgi veya değişiklik için aşağıdaki formdan yetkililerimize ulaşabilirsiniz.

Little & Joy Turizm Şikayet, Öneri ve rezervasyonunuz hakkında bilgi için aşağıdaki linki tıklayınız.

Formu Doldurunuz.

Little & Joy Turizm Rezervasyon

Little & Joy Turizm rezervasyonlar iki farklı şekilde yapılabilir.

www.littlejoyturizm.com web sitemizden satın almak istediğiniz turu seçip kişi sayısı ve tarih bilgisi girdikten sonra satın almanızı gerçekleştirebilirsiniz. Web sitemiz üzerinden kredi kartına 12 taksit seçeneği ile avantajlardan veya %30 ön ödemeli sistem ile geri kalan ödemeyi tur gününden 1 gün öncesine kadar erken rezervasyonlarınızı yapabilirsiniz.

ÇAĞRI MERKEZİ : Little & Joy Turizm çağrı merkezi üzerinden dilediğiniz turumuz için rezervasyon yapabilirsiniz. 0850 305 92 42 numaralı çağrı merkezimizin whatsapp üzerinden bilgilerinizi gönderip rezervasyon yapabilirsiniz.

Çağrı merkezimiz; Türkcell, Vodafone ve Türk Telekom operatörleriyle uyumlu ve aramalarda sizlerden ek ücret alınmaz paketinize dahil olan dakikaları kullanarak gönül rahatlığıyla iletişim sağlayabilirsiniz.

Çağrı merkezimiz saat: 09.00 – 22.00 arasında sizlere hizmet vermektedir.

7/24 whatsapp hattımızdan destek alabilirsiniz.

Ödeme Yöntemlerimiz :

Satın almak istediğiniz turu www.littlejoyturizm.com adresinden havale eft veya kredi kartını seçerek ödemenizi yapabilirsiniz.

Kart ile ödeme seçeneğinde rezervasyon bilginiz girdikten sonra kart ile ödemenizi tamamlayabilirsiniz.

İban ile ödeme yöntemi: Havale ve eft seçeneği seçtikten sonra kayıt için rezervasyon bilginizi girip ekranınızda çıkan ibana ödeme yapıp çağrı merkezimizin whatsapp hattı üzerinden dekontunu bizlere ulaştırabilirsiniz

Çağrı Merkezi : 0850 305 92 42 whatsapp hattı

İban Bilgisi: Alıcı Adı :BSK TURİZM ORGANİZASYON TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

İban : TR84 0001 5001 5800 7311 6679 22

Vakıfbank hesabımız.

Ödemelerinizi fast olarak yapabilirsiniz.